Menu Magiel
Klasyczny tatar wołowy
32 PLNz gorczycą podany z piklowanymi grzybami i chipsami z topinamburu
Śledź solony
24 PLNz sałatką ziemniaczaną, piklowaną szalotką i majonezem z lubczyk
Krewetki w emulsji maślanej
42 PLNz pikantną oliwą
Pikantna zupa rybna
22 PLNZupa borowikowa z kluseczkami
22 PLNZupa z pieczonej gęsi z uszkami
24 PLNSmażona polędwica z dorsza
49 PLNpodana na makaronie z Veloute rybnym i piklowanym ogórkiem w curry
Pieczony filet z łososia
52 PLNpodany z komosą ryżową, parmezanem oraz sosem Grenobloise i sałatką z rucoli
Schabowy z kością
38 PLNpodany z kapustą z koperkiem i ziemniakami zapiekanymi z boczkiem
Hiszpański makaron
49 PLNz chorizo i krewetkami, młodym szpinakiem w kremowym sosie z białym winem
Perliczka gotowana confit
48 PLNpodana z kaszotto z pęczaku i wędzonki oraz szpinakiem blanszowanym
Stek z antrykotu
68 PLNz puree z pieczonej cebuli, ziemniakiem z twarogiem i sosem demi glace
Klasyczny burger
40 PLNz wołowiny pniewskiej z frytkami
Smażony kalafior
34 PLNz musem z orzeszków ziemnych, chilli, emulsją rodzynkową i chipsami z pietruszki
Sałatka z pomidorów koktajlowych
22 PLNz prażonym słonecznikiem, kozim serem i dressingiem Yuzu
Sałatka Cezar
30 PLNz grillowanym kurczakiem, parmezanem, chrupiącymi grzankami i bekonem
Słony suflet czekoladowy
22 PLNz kruszonką migdałową i lodami waniliowymi
Deser grzybowy
24 PLNz sorbetem wiśniowym i biszkoptem jagodowym
Crumble gruszkowy
20 PLNz żurawiną i kruszonką podany z lodami waniliowymi
Sernik Almond
20 PLNTarta czekoladowa
20 PLN